FINN DIN KAMPSPORT
FINN DIN KLUBB Begynn med kampsport i dag
KAMPSPORT TV Ett utvalg videoer fra Norges Kampsportforbund
BILDEGALLERI Ett utvalg bilder fra Norges Kampsportforbund

Online underskriftskampanjer for Karate i OL 2020

I forbindelse med Tokyo-OL 2020 har flere internasjonale karateorganisasjoner samarbeid med World Karate Federation for inkludering av Karate inn på OL programmet, bl.a. med støtte fra Nippon Budo-kan, Japan Budo Association og All-Party Parliamentary gruppe for fremme av Tokyo-OL 2020.

Les mer

Maner til mannsoppgjør med kvinnevold

Menn må engasjere seg for å bekjempe et av verdens mest utbredte menneskerettighetsbrudd – vold mot kvinner, mener bistandsorganisasjonen CARE. Norges Kampsportforbund støtter «16 dager»-kampanjen.

Les mer

Æresmedlem Martin Burkhalter uttaler seg i Aftenposten

Da Martin Burkhalter ledet det norske karatelandslaget til seier over Japan fikk han smaken på ekte suksess.

Les mer

Sølv og bronse til Norge i Taekwondo i Paris

Rio-laget i WTF-Taekwondo som satser for fullt mot sommer-OL i Rio, vant lørdag sølv og bronse i en stor internasjonal rankingkonkurranse i Paris og beviste dermed at de på rett vei med tanke på OL. Nesten 500 seniorutøvere fra hele verden deltar i mesterskapet som arrangeres i Stade Pierre De Coubertin i Paris.

Les mer

Kongepokalen i WTF Taekwondo til Martin Maurtvedt

Martin Maurtvedt fra Nesodden Taekwondo klubb vant Kongepokalen i WTF-Taekwondo etter at han vant finalen i klassen senior herrer -63 kilo mot Dagmawi Workneh Bitew fra Taekwondo Team Heimdal.

Les mer

Trenerforbilder

For fjerde år på rad har Norges Kampsportforbund og store deler av idretts-Norge jaktet på Norges beste trenerforbilde sammen med alkovettorganisasjonen AV-OG-TIL

Les mer

Gjør et julekupp hos Fighter Sport

Årets TØFFESTE gaver får du hos Fighter Sport! Frem til 15.12 får du både 20 % på valgfri vare OG gratis frakt på ordre over 500,–!

Les mer

Aktivitetstilskudd Sør-Trøndelag

Norges Kampsportforbund har mottatt kr. 74 750,- i aktivitetstilskudd fra Sør-Trøndelag Idrettskrets. Søknad er åpen for alle klubber i fylket med frist 15. desember.

Les mer

Velkommen til Norges Kampsportforbund

SISTE NYHETER FORBUND:
19-NOV-14

Trenerforbilder

SØK PÅ KAMPSPORT.NO:


NORGES KAMPSPORTFORBUND
Norges kampsportforbund, 0840 Oslo
Telefon: +47 982 05 267 | post@kampsport.no