FINN DIN KAMPSPORT
FINN DIN KLUBB Begynn med kampsport i dag
KAMPSPORT TV Ett utvalg videoer fra Norges Kampsportforbund
BILDEGALLERI Ett utvalg bilder fra Norges Kampsportforbund

Utviklingstrapp for karate og WTF-Taekwondo på alle plattformer

Nå kan du skaffet deg utviklingstrappen til karate og WTF-Taekwondo om det er PC, Mac, iPhone eller iPad , Android baserte mobiltelefoner og nettbrett.

Les mer

Uttak til Nordisk i taekwondo

Norges Kampsportforbund har foretatt endelig uttak til Nordisk mesterskap i WTF-taekwondo på Island 17. mai 2014. Listen over utøvere i både kamp og mønster finner du ved å trykke på saken.

Les mer

Til kamp for de gode trenerne

51 kampsportklubber er allerede medlem av Se & bli sett. Gode trenere og ledere opptrer etter Se & bli sett-prinsippet: De ser om utøverne trives, og de evner å motivere til ekstra innsats gjennom tillit og inkludering.

Les mer

Om uttalelser på sosiale medier/web

Innen all idrett, også kampsport, finner man engasjement som får sitt uttrykk også via web og sosiale medier. Være seg dommeravgjørelser, landslagsuttak e.l.

Les mer

Invitasjon til åpen kampsportsamling i Beijing

I sommer er det planlagt en større skandinavisk treningssamling for kampsportutøvere på Capital University of Physical Education and Sports i Beijing i tidsrommet 7.juli til 27. juli.

Les mer

Selvforsvar på ridderuka 2014

Etter vellykket opplegg på ridderuka i 2013, var kampsportforbundet tilbake på Beitostølen 3. april med selvforsvar for både synshemmede og bevegelseshemmede.

Les mer

Storslått leir i Bergen

230 utøvere og 20 instruktører fra en rekke land fikk topp internasjonal trening under "multi kampsport" leiren i Bergen i helgen. På bildet ser man instruktørene på leiren.

Les mer

Høring på Langtidsplan

Med bakgrunn i behandling av langtidsplanen for Norges Kampsportforbund 2014-2016 på Forbundstinget den 1.juni, ønsker vi en bred høring slik at alle medlemmer kan komme med innspill og synspunkter.

Les mer

Velkommen til Norges Kampsportforbund

SISTE NYHETER FORBUND:
SØK PÅ KAMPSPORT.NO:


NORGES KAMPSPORTFORBUND
Norges kampsportforbund, 0840 Oslo
Telefon: +47 982 05 267 | post@kampsport.no