FINN DIN KAMPSPORT
FINN DIN KLUBB Begynn med kampsport i dag
KAMPSPORT TV Ett utvalg videoer fra Norges Kampsportforbund
BILDEGALLERI Ett utvalg bilder fra Norges Kampsportforbund

Utstyr utdeles!

Kampsportforbundet har fått maksimalt gavebeløp på kr. 3 mill fra Sparebankstiftelsen DNB. Midlene er øremerket og skal bl.a. i form av utstyrspakker styrke medlemsklubbene lokalt i hele landet.

Les mer

NRK er på jakt etter gode historier innen kampsport/kampkunst

NRK ønsker å lage reportasjer om utøvere eller trenere som driver med kampsport og/eller kampkunst. De ønsker at det er knyttet til en spennende eller en interessant historie. Det kan handle om trening, konkurranser, graderinger eller annet.

Les mer

Fighter Sport sponser landslagene

Fighter Sport har denne våren sponset NKFs landslag med utstyr . Hittil har landslagene i taekwondo kamp, taekwondo mønster, karate og kendo fått utstyr. I juni skal Taidolaget få.

Les mer

Taekwondogull til Norge i Tyskland

Landslagsutøvere i taekwondo mønster, Nina Bansal (Taekwondo Team Heimdal) og Joachim Wien (Hwa Rang Team Drammen), imponerte stort i det åpne tyske mesterskapet som ble arrangert i Dresden i Tyskland fredag, ved å vinne gull i parkonkurransen.

Les mer

Gull i oppkjøringen til European Games

Landslagsutøver i karate Bettina Alstadsæther tok gull under Gøteborg Open i helgen. Stevnet er en del av Stavangerjentas oppkjøring til European Games i Baku i juni.

Les mer

Norges Kampsportforbunds DAN sertifikat

Vi oppdaterer forbundets svart belte DAN register og tilbyr alle medlemmer med 5. DAN og høyere gratis sertifikat. Svart belte sertifikater foreligger i eksklusive nummererte utgaver med henholdsvis japansk, koreansk og kinesisk kalligrafi samt på norsk og engelsk, alt ettersom hvilken terminologi som benyttes i respektive kampsport.

Les mer

Karateklubb skal hjelpe Nepal gjennom idretten

15. mai reiste fem instruktører og en fotograf fra Askøy-klubben IWFN Wado Karate til Katmandu, Nepal. Det for å holde treningssamlinger og videreføre gode verdier gjennom idretten. De var aldri i tvil om at de måtte reise tross jordskjelvene.

Les mer

Fighter Sport lanserer nye bagger

Fighter Sport lanserer nå en ny kolleksjon med treningsbagger med stilartsdesign. Slitesterk bag i vannavvisende materiale.

Les mer

Velkommen til Norges Kampsportforbund

SISTE NYHETER FORBUND:
28-MAY-15

Utstyr utdeles!

SØK PÅ KAMPSPORT.NO:


NORGES KAMPSPORTFORBUND
Norges kampsportforbund, 0840 Oslo
Telefon: +47 982 05 267 | post@kampsport.no