FINN DIN KAMPSPORT
FINN DIN KLUBB Begynn med kampsport i dag
KAMPSPORT TV Ett utvalg videoer fra Norges Kampsportforbund
BILDEGALLERI Ett utvalg bilder fra Norges Kampsportforbund

VM i mønster i Mexico

VM i taekwondo WTF mønster arrangeres i disse dager. Norges representanter har mange medaljer fra Europeiske stevner i år og det er ingenting å si på formen før mesterskapet. Vi ønsker Nina Bansal, Joachim Wien og landslagstrener Thomas Jensen lykke til!

Les mer

Kampsportforbundet reiser påtaler til idrettens domsutvalg

Forbundsstyret har vedtatt å reise påtale i to saker til idrettens domsutvalg. Styret har funnet det riktig og viktig å slå hardt ned på forhold som kan være egnet til å skade forbundet og kampsportenes omdømme.

Les mer

Om uttalelser på sosiale medier/web

Innen all idrett, også kampsport, finner man engasjement som får sitt uttrykk også via web og sosiale medier. Være seg dommeravgjørelser, landslagsuttak e.l.

Les mer

Morgendagens ledere!

Norges Kampsportforbund har i løpet av to helgesamlinger utdannet 34 nye ledere fra 19 ulike klubber og idretter. Entusiastiske og kreative ungdommer er ivrige etter å komme i gang med sine oppgaver i egen klubb.

Les mer

Barnefestivaler i Ålesund, Oslo og Trondheim

Barnefestivalene fortsetter landet rundt, og etter Sarpsborg er det Ålesund fredag 31.10, Oslo lørdag 1.11 og Trondheim søndag 2.11 som står for tur. NB: Festivalen i Ålesund er flyttet til Larsgårdshallen og påmelding til alle festivalene er åpen til og med torsdag 30/10!

Les mer

Robert Hamara oppnevnt til WKFs dommerkomite

Robert ble nylig oppnevnt som medlem av World Karate Federations dommerkomite. Han er fra før av også medlem av EKFs dommerkomite

Les mer

Taekwondo på Best i mest NRK Super lørdag

Lørdag 18.oktober kl. 18.35 kan du se Fred-Levi Andersen (14) fra Vågan Taekwondo og Hapkidoklubb og Nina Solheim i Best i mest på NRK Super. I denne episoden skal de lære bort taekwondo til de andre deltakerne.

Les mer

Bilder fra barnefestivalen i Sarpsborg

50 barn koste seg med forskjellige aktiviteter på barnefestivalen i Sarpsborg søndag 12. oktober. Norsk Narkotikapolitiforening var også tilstede og fikk gitt verdifull informasjon til de foresatte, samt litt nyttig til barna

Les mer

Velkommen til Norges Kampsportforbund

SISTE NYHETER FORBUND:
SØK PÅ KAMPSPORT.NO:


NORGES KAMPSPORTFORBUND
Norges kampsportforbund, 0840 Oslo
Telefon: +47 982 05 267 | post@kampsport.no