FINN DIN KAMPSPORT
FINN DIN KLUBB Begynn med kampsport i dag
KAMPSPORT TV Ett utvalg videoer fra Norges Kampsportforbund
BILDEGALLERI Ett utvalg bilder fra Norges Kampsportforbund

Fem nordmenn til Taido-EM

Fem utøvere fra Halden Taidoklubb skal delta i EM i Taido i Sverige 8.august.

Les mer

Imponerte i Beijing

Norske wushuutøvere imponerte i Beijing i helgen. Det norske laget vant to gull-, en sølv- og to bronsemedaljer i den store internasjonale konkurransen.

Les mer

Sterk 5. plass i Universiaden

Taekwondoutøver Joachim Wien fra Hwa Rang Team Drammen fortsetter å imponere. Tidligere i sommer ble han Europamester i mønster par-konkurranse og vant en bronsemedalje individuelt, i Universiaden ble det en femteplass på landslagsutøveren.

Les mer

Uttak til junior EM i taekwondo

På bakgrunn av utvikling og resultater har landslagsledelsen tatt ut 6 utøvere som skal representere Norge i junior EM i taekwondo i oktober:

Les mer

Jamileh ba om hjelp til å vinne OL-gull

Da Jamileh (9) ba om hjelp til å vinne OL-gull, stilte onkel Marco opp. Jeg ser frem til den dagen hun møter skikkelig motgang, sier hennes mentor og onkel, Marco Elsafadi.

Les mer

Treningsutstyr til utlån

Kampsportforbundet har treningsutstyr til utlån for medlemsklubbene innenfor alle kampsportene. Utstyret benyttes primært til stevner/konkurranser, men kan også nyttes til f.eks. treningssamlinger/leirer. Det er bare å kontakte forbundskontoret for å melde dato og behov og sjekke hva som evt. er ledig for utlån.

Les mer

Landslagsutøvere til Universiaden

Både i kamp og mønster stiller Norge med deltakere under taekwondodelen av Universiaden som arrangeres i Korea 3.-14.juli. Det verdensomspennende multisportarrangementet er som et OL for studenter og trekker til seg mange talentfulle unge utøvere.

Les mer

Europamestre i mønster par

Taekwondolandslagsutøvere Nina Bansal og Joachim Wien er i dag blitt Europamestre i par. Individuelt tok Joachim Wien bronse.

Les mer

Velkommen til Norges Kampsportforbund

SISTE NYHETER FORBUND:
SØK PÅ KAMPSPORT.NO:


NORGES KAMPSPORTFORBUND
Norges kampsportforbund, 0840 Oslo
Telefon: +47 982 05 267 | post@kampsport.no