FINN DIN KAMPSPORT
FINN DIN KLUBB Begynn med kampsport i dag
KAMPSPORT TV Ett utvalg videoer fra Norges Kampsportforbund
BILDEGALLERI Ett utvalg bilder fra Norges Kampsportforbund

Nordisk mesterskap i taekwondo WTF i Trondheim

Lørdag 31.januar arrangeres Nordisk mesterskap i taekwondo WTF i Stjørdal. Over 200 nordiske taekwondoutøvere skal konkurrere om tittelen som nordisk mester. Flere norske utøvere skal forsvare fjorårets prestasjoner.

Les mer

Årets kampsporttur til Kina

Norges kampsportforbund og Oslo Wushuklubb arrangerer årets opplevelse – og en treningstur til verdens eldste og fremste kampsportnasjon.

Les mer

Om uttalelser på sosiale medier/web

Innen all idrett, også kampsport, finner man engasjement som får sitt uttrykk også via web og sosiale medier. Være seg dommeravgjørelser, landslagsuttak e.l.

Les mer

Tre bronsemedaljer til Norge

Hele tre bronsemedaljer fikk bli med fra Hellas etter at taekwondolandslaget deltok i G1-stevne Greece Open i helgen. Vi gratulerer medaljevinnerne Tor Waage, John Asp og Mohammed Elhatri.

Les mer

Første coach- og trenerkurs for partnerklubber

Torsdag 15.januar holdt landslagstrener i karate, Wayne Otto, kurs for trenere for NKFs partnerklubber. Dette er et av tiltakene for å utvikle klubbene som ønsker å satse på sine utøvere med mål om toppidrett og landslag.

Les mer

LEDERKURS FOR UNGDOM 2015

Teambuilding - Kommunikasjon- Coaching. I norsk idrett finnes det plass til alle, både de som vil være aktive og de som ønsker å bidra i organisasjonen. Påmeldingsfrist til vårens kurs er 1.februar.

Les mer

Åpen dag Wang Toppidrett

Vil du kombinere skole og idrett? Det er åpen dag på Wang Toppidrett i Oslo 20.januar og i Stavanger 28.januar. Søknadsfrist for alle skolene er 1.mars.

Les mer

Marie makes High School (up)grade

Selected as a National system Bridging athlete in 2014, Marie Magnus (Keum Gang TKD Nesttun), has epitomised the development profile expected from such athletes.

Les mer

Velkommen til Norges Kampsportforbund

SISTE NYHETER FORBUND:
SØK PÅ KAMPSPORT.NO:


NORGES KAMPSPORTFORBUND
Norges kampsportforbund, 0840 Oslo
Telefon: +47 982 05 267 | post@kampsport.no