FINN DIN KAMPSPORT

Finn en klubb

Åpent for søknader til Junior EM i taekwondo

Junior EM i taekwondo 2015 arrangeres i Riga i Latvia i oktober. Eksakte datoer er ikke bestemt ennå. Vi inviterer nå alle til å søke om å bli vurdert til mesterskapet dersom man oppfyller gitte kriterier.

Les mer

Nå lanserer vi enda en medlemsfordel – utstyr utdeles!

Kampsportforbundet har søkt midler fra Sparebankstiftelsen DNB og fått innvilget det maksimale gavebeløp på kr. 3 mill. Midlene er øremerket og skal i form av utstyrspakker benyttes til å styrke medlemsklubbene lokalt i hele landet samt forbundets stevneaktiviteter og utdanning/talentutvikling.

Les mer

Om uttalelser på sosiale medier/web

Innen all idrett, også kampsport, finner man engasjement som får sitt uttrykk også via web og sosiale medier. Være seg dommeravgjørelser, landslagsuttak e.l.

Les mer

Bli med på vårens instagramkonkurranse!

Vis oss hvor du trener! Bli med i trekningen av bl.a. hotellopphold for to personer på valgfritt sted i Norge. Konkurransen varer fra 1. mars til 1. juni 2015!

Les mer

Bronse i Spanish Open Taekwondo WTF

Mohammed Elhatri sikret seg nok en medalje under helgens G1-stevne i Spania.

Les mer

Nye nordiske mestre i karate

De norske deltakerne i nordisk mesterskap i karate overgikk forårets medaljefangst. Tre nordmenn er nybakte nordiske mestre i kumite, i tillegg til gull i lagklassen i kata.

Les mer

Beste nasjon i Spania Open

Nina Bansal og Joachim Wien imponerte stort i taekwondo mønster som ble arrangert i Pontevedra fredag kveld ved å vinne sine individuelle klasser, og sølv i mixklassen.

Les mer

Kvalifisering til European Games

Taekwondoutøverne Richard Ordemann (-80 kg) og Tina Skaar (+67 kg) har begge lykkes i å kvalifisere seg, og skal dermed representere Norge under arrangementets første år.

Les mer

Karateutøvere til nordisk mesterskap

Lørdag 11. april er det klart for nordisk mesterskap for karate i Reykjavik på Island. Hele 32 norske utøvere skal kjempe om å bli nordiske mestre.

Les mer

Bronsemedalje til Tina Røe Skaar

Tina Røe Skaar tok en bronsemedalje i Taekwondo-EM i OL-klasser i Nalchik i dag.

Les mer
forbund

SISTE NYHETER FORBUND:
SØK PÅ KAMPSPORT.NO:


NORGES KAMPSPORTFORBUND
Norges kampsportforbund, 0840 Oslo
Telefon: +47 982 05 267 | post@kampsport.no