FINN DIN KAMPSPORT

Finn en klubb

Robert Hamara oppnevnt til WKFs dommerkomite

Robert ble nylig oppnevnt som medlem av World Karate Federations dommerkomite. Han er fra før av også medlem av EKFs dommerkomite

Les mer

Taekwondo på Best i mest NRK Super lørdag

Lørdag 18.oktober kl. 18.35 kan du se Fred-Levi Andersen (14) fra Vågan Taekwondo og Hapkidoklubb og Nina Solheim i Best i mest på NRK Super. I denne episoden skal de lære bort taekwondo til de andre deltakerne.

Les mer

Bilder fra barnefestivalen i Sarpsborg

50 barn koste seg med forskjellige aktiviteter på barnefestivalen i Sarpsborg søndag 12. oktober. Norsk Narkotikapolitiforening var også tilstede og fikk gitt verdifull informasjon til de foresatte, samt litt nyttig til barna

Les mer

Kampsportforbundet arrangerer ny Instagramkonkurranse #VISKAPERVINNERE

Legg ut bilde på Instagram og bli med i trekningen av flotte premier med verdi opptil 5000 kr. Konkurransen varer fra 1. oktober til 1. desember 2014.

Les mer

Trener 1 del 2 - Bærum

I helgen ble avholdt Trener 1 del 2 i Bærum Taekwon-do klubb sine lokaler "Takk for lånet:)"

Les mer

Medlemsundersøkelse i Kampsportforbundet

Norges Kampsportforbund har utsendt en spørreundersøkelse til alle klubbmedlemmer. Den kan også besvares her og undersøkelsen tar ikke mer enn omtrent 10-12 minutter.

Les mer

Kongepokal i jujutsu gikk til Mads Rask

Mads Rask fra Fredrikstad, konkurrerer for Bergen Vest Kampsporklubb og vant lørdag kongepokalen i jujutsu etter å ha imponert stort i vektklassen -85 kg. Rask er tidligere kåret til Norges Beste Fighter.

Les mer

Grenseløse Idrettsdager

Kampsport på idrettsdager der funksjonshemmede får sjansen til å prøve en rekke idretter. 9. okt var Kampsport tilstede på Gjøvik sammen 200 barn og ungdom både funksjonsfriske og med funksjonshemminger.

Les mer

Makotokai

Har du lyst til å trene med en instruktør som innehar kunnskap som du sannsynligvis ikke har sett før? Paolo Bolaffio kommer tilbake til Trondheim fra 31. oktober til 2. november.

Les mer

Barnefestivaler i Ålesund, Oslo og Trondheim

Barnefestivalene fortsetter landet rundt, og etter Sarpsborg er det Ålesund fredag 31. oktober, Oslo lørdag 1. november og Trondheim søndag 2. november som står for tur.

Les mer
forbund

SISTE NYHETER FORBUND:
SØK PÅ KAMPSPORT.NO:


NORGES KAMPSPORTFORBUND
Norges kampsportforbund, 0840 Oslo
Telefon: +47 982 05 267 | post@kampsport.no