Finn en klubb

Kampsportreklame på TV og kino

Norges Kampsportforbund har investert i en reklamefilm for de tilsluttede kampsportklubber. Denne vises på TV2, Zebra, Bliss, Nyhetskanalen og Sportskanalen i pinsen den 8. juni og kommer på kino i september.

Les mer

Husker du

For noen år siden arrangerte taekwondo en del mestermøter som ble sendt på NRK.

Les mer

Kontoret stengt fra 7. til 27. juli

I forbindelse med ferieavvikling er administrasjonen borte og kontoret stengt i store deler av juli. Vi ønsker alle en flott sommer og lykke til med både sommerleire og kommende oppstart i høst.

Les mer

Gå ikke glipp av denne: Invitasjon til workshop i karate!

Vi har gleden av å kunne invitere trenere, ledere, foreldre og utøvere innen karate til den første av 3 workshoper i karate - lørdag 30. august i Oslo.

Les mer

Til VM med stokk og kniv

Hele 13 kampsportutøvere fra Norges Kampsportforbund reiser til Ungarn for VM i stickfighting. I World Eskrima Kali Arnis Federation (WEKAF) brukes det både stokk, kniv og bankaw (lang stokk).

Les mer

Se & bli sett #idrettsglede #kampsportglede

Kampsport er mer enn den fysiske treningen og det å vinne. Det handler om samhold, lek, verdier, holdninger, mestring, opplevelser og glede.

Les mer

Vedr. talentutvikling og toppidrett

På forbundstinget 1. juni ble ny langtidsplan enstemmig vedtatt. Herunder følger økt fokus på utdanning av ungdommer, ledere og trenere samt økt fokus på anlegg og en tøffere prioritering av toppidretten.

Les mer

Hei alle kampsportvenner!

NRK ønsker å lage reportasjer om utøvere eller trenere som driver med kampsport og/eller kampkunst, men de ønsker at det er knyttet en spennende eller en interessant historie til trening eller konkurranser etc.

Les mer

Leasingavtale med Fighter Sport

Vi minner om at Fighter Sport tilbyr leasing på utstyr så klubben kan skaffe seg hva de behøver og nedbetale dette over tid.

Les mer

12 Barnefestivaler i høst

Konseptet med Barnefestivaler er blitt veldig populært og i høst blir det 12 festivaler rundt om i landet. Egne instruktører vil reise rundt og stå for opplegget.

Les mer
forbund

SISTE NYHETER FORBUND:
17-JUL-14

Husker du

SØK PÅ KAMPSPORT.NO: