Finn en klubb

Hele landslaget under ett tak

Karatelandslaget har fått helside i Stavanger Aftenblad. Laget forbereder seg nå til VM i Bremen. Mesterskapet finner sted 5.-9.november.

Les mer

Kampsportforbundet reiser påtaler til idrettens domsutvalg

Forbundsstyret har vedtatt å reise påtale i to saker til idrettens domsutvalg. Styret har funnet det riktig og viktig å slå hardt ned på forhold som kan være egnet til å skade forbundet og kampsportenes omdømme.

Les mer

Om uttalelser på sosiale medier/web

Innen all idrett, også kampsport, finner man engasjement som får sitt uttrykk også via web og sosiale medier. Være seg dommeravgjørelser, landslagsuttak e.l.

Les mer

Morgendagens ledere!

Norges Kampsportforbund har i løpet av to helgesamlinger utdannet 34 nye ledere fra 19 ulike klubber og idretter. Entusiastiske og kreative ungdommer er ivrige etter å komme i gang med sine oppgaver i egen klubb.

Les mer

Barnefestivaler i Ålesund, Oslo og Trondheim

Barnefestivalene fortsetter landet rundt, og etter Sarpsborg er det Ålesund fredag 31.10, Oslo lørdag 1.11 og Trondheim søndag 2.11 som står for tur. NB: Festivalen i Ålesund er flyttet til Larsgårdshallen og påmelding til alle festivalene er åpen til og med torsdag 30/10!

Les mer

Robert Hamara oppnevnt til WKFs dommerkomite

Robert ble nylig oppnevnt som medlem av World Karate Federations dommerkomite. Han er fra før av også medlem av EKFs dommerkomite

Les mer

Taekwondo på Best i mest NRK Super lørdag

Lørdag 18.oktober kl. 18.35 kan du se Fred-Levi Andersen (14) fra Vågan Taekwondo og Hapkidoklubb og Nina Solheim i Best i mest på NRK Super. I denne episoden skal de lære bort taekwondo til de andre deltakerne.

Les mer

Bilder fra barnefestivalen i Sarpsborg

50 barn koste seg med forskjellige aktiviteter på barnefestivalen i Sarpsborg søndag 12. oktober. Norsk Narkotikapolitiforening var også tilstede og fikk gitt verdifull informasjon til de foresatte, samt litt nyttig til barna

Les mer

Kampsportforbundet arrangerer ny Instagramkonkurranse #VISKAPERVINNERE

Legg ut bilde på Instagram og bli med i trekningen av flotte premier med verdi opptil 5000 kr. Konkurransen varer fra 1. oktober til 1. desember 2014.

Les mer

Trener 1 del 2 - Bærum

I helgen ble avholdt Trener 1 del 2 i Bærum Taekwon-do klubb sine lokaler "Takk for lånet:)"

Les mer
forbund

SISTE NYHETER FORBUND:
SØK PÅ KAMPSPORT.NO:


NORGES KAMPSPORTFORBUND
Norges kampsportforbund, 0840 Oslo
Telefon: +47 982 05 267 | post@kampsport.no