FINN DIN KAMPSPORT

Finn en klubb

Fighter Sport sponser landslagene

Fighter Sport har denne våren sponset NKFs landslag med utstyr . Hittil har landslagene i taekwondo kamp, taekwondo mønster, karate og kendo fått utstyr. I juni skal Taidolaget få.

Les mer

Taekwondogull til Norge i Tyskland

Landslagsutøvere i taekwondo mønster, Nina Bansal (Taekwondo Team Heimdal) og Joachim Wien (Hwa Rang Team Drammen), imponerte stort i det åpne tyske mesterskapet som ble arrangert i Dresden i Tyskland fredag, ved å vinne gull i parkonkurransen.

Les mer

Gull i oppkjøringen til European Games

Landslagsutøver i karate Bettina Alstadsæther tok gull under Gøteborg Open i helgen. Stevnet er en del av Stavangerjentas oppkjøring til European Games i Baku i juni.

Les mer

Norges Kampsportforbunds DAN sertifikat

Vi oppdaterer forbundets svart belte DAN register og tilbyr alle medlemmer med 5. DAN og høyere gratis sertifikat. Svart belte sertifikater foreligger i eksklusive nummererte utgaver med henholdsvis japansk, koreansk og kinesisk kalligrafi samt på norsk og engelsk, alt ettersom hvilken terminologi som benyttes i respektive kampsport.

Les mer

Fighter Sport lanserer nye bagger

Fighter Sport lanserer nå en ny kolleksjon med treningsbagger med stilartsdesign. Slitesterk bag i vannavvisende materiale.

Les mer

Utstyr utdeles!

Kampsportforbundet har fått maksimalt gavebeløp på kr. 3 mill fra Sparebankstiftelsen DNB. Midlene er øremerket og skal bl.a. i form av utstyrspakker styrke medlemsklubbene lokalt i hele landet.

Les mer

NRK er på jakt etter gode historier innen kampsport/kampkunst

NRK ønsker å lage reportasjer om utøvere eller trenere som driver med kampsport og/eller kampkunst. De ønsker at det er knyttet til en spennende eller en interessant historie. Det kan handle om trening, konkurranser, graderinger eller annet.

Les mer

VM-uttak Kendo

Norges Kampsportforbund har tatt ut laget som skal delta i Kendo-VM som arrangeres 29.-31. mai i Tokyo i Japan. Det deltar utøvere fra 56 nasjoner i mesterskapet. Laget er satt sammen av utøvere fra Oslo, Kristiansand, Bergen og Stavanger, i tillegg til Terje Andersen som trener i Malmö og er innehaver av to EM-medaljer.

Les mer

Til EM i Tradisjonell Wushu

Tre utøvere fra Oslo Wushuklubb skal representere Norge under EM i tradisjonelle grener innen kinesisk kampkunst, i Bulgaria 17.-23.mai. Blant dem er fjorårets EM-vinner, Milos Joksimovic. Med nærmere tusen motstandere fra 30 nasjoner får laget god motstand.

Les mer

Ny mediaguide tilgjengelig

Oppdatert mediaguide om Norges Kampsportforbund og idrettene organisert under forbundet er nå tilgengelig på våre nettsider.

Les mer
forbund

SISTE NYHETER FORBUND:
22-MAY-15

Utstyr utdeles!

SØK PÅ KAMPSPORT.NO:


NORGES KAMPSPORTFORBUND
Norges kampsportforbund, 0840 Oslo
Telefon: +47 982 05 267 | post@kampsport.no