FINN DIN KAMPSPORT

Finn en klubb

Fem nordmenn til Taido-EM

Fem utøvere fra Halden Taidoklubb skal delta i EM i Taido i Sverige 8.august.

Les mer

Imponerte i Beijing

Norske wushuutøvere imponerte i Beijing i helgen. Det norske laget vant to gull-, en sølv- og to bronsemedaljer i den store internasjonale konkurransen.

Les mer

Sterk 5. plass i Universiaden

Taekwondoutøver Joachim Wien fra Hwa Rang Team Drammen fortsetter å imponere. Tidligere i sommer ble han Europamester i mønster par-konkurranse og vant en bronsemedalje individuelt, i Universiaden ble det en femteplass på landslagsutøveren.

Les mer

Uttak til junior EM i taekwondo

På bakgrunn av utvikling og resultater har landslagsledelsen tatt ut 6 utøvere som skal representere Norge i junior EM i taekwondo i oktober:

Les mer

Treningsutstyr til utlån

Kampsportforbundet har treningsutstyr til utlån for medlemsklubbene innenfor alle kampsportene. Utstyret benyttes primært til stevner/konkurranser, men kan også nyttes til f.eks. treningssamlinger/leirer. Det er bare å kontakte forbundskontoret for å melde dato og behov og sjekke hva som evt. er ledig for utlån.

Les mer

Landslagsutøvere til Universiaden

Både i kamp og mønster stiller Norge med deltakere under taekwondodelen av Universiaden som arrangeres i Korea 3.-14.juli. Det verdensomspennende multisportarrangementet er som et OL for studenter og trekker til seg mange talentfulle unge utøvere.

Les mer

Europamestre i mønster par

Taekwondolandslagsutøvere Nina Bansal og Joachim Wien er i dag blitt Europamestre i par. Individuelt tok Joachim Wien bronse.

Les mer

EM mønster i Beograd

Mønsterlandslaget i taekwondo skal 26.-28.juni delta i Europamesterskapet i taekwondo mønster i Beograd, Serbia. Det skal kjempes om å bli Europamester, og det norske laget er god forberedt.

Les mer

Utstyr utdeles!

Kampsportforbundet har fått maksimalt gavebeløp på kr. 3 mill fra Sparebankstiftelsen DNB. Midlene er øremerket og skal bl.a. i form av utstyrspakker styrke medlemsklubbene lokalt i hele landet.

Les mer

Tap i innledende kamp

Taekwondoutøver Tina Røe Skaar tapte dessverre den innledende kampen i European Games fredag. De norske kampsportutøverne drar hjem uten medaljer fra tidenes første europeiske leker.

Les mer
forbund

SISTE NYHETER FORBUND:
SØK PÅ KAMPSPORT.NO:


NORGES KAMPSPORTFORBUND
Norges kampsportforbund, 0840 Oslo
Telefon: +47 982 05 267 | post@kampsport.no